Ota yhteyttä
Kimmelux

Keittiön välitilalasit ja kalustelasit

Keittön välitilalasit ovat 6 mm float- tai 6 mm karkaistua lasia. Lasi voi olla kirkasta, erikoiskirkasta optiwhite tai etsattua taustamaalattua lasia. Optiwhite-erikoiskirkasta lasia käytetään yleensä, kun halutaan saavuttaa mahdollisimman kirkas ja värineutraali lopputulos.

Optiwhite-taustamaalattua suosittelemme käyttämään, kun halutaan saavuttaa mahdollisimman optimaalinen valkoinen lopputulos.

Etsatulla taustamaalatulla lasilla saadaan aikaan "mattamainen ja huurteinen" pinta. Edellä mainittuja laseja voidaan käyttää keittiön välitiloissa myös ilman taustamaalausta esimerkiksi tapetin päällä.

Taustamaalatun lasin väriaineena on keraaminen pulveriemali, joka poltetaan pysyvästi lasin taustaan karkaisun yhteydessä. Värivaihtoehtoja on useita. Kimmeluxin perusväreihin kuuluu 12 väriä, joita sekoittamalla saadaan aikaan muita värejä lähes rajattomasti. Myös lähes kaikki RAL-värikartan sävyt ovat mahdollisia.

Lasit voidaan kiinnittää esimerkiksi silikooni asennuksena tai alumiinilistoilla, katso Alumiinilistat ja profiilit

VärikarttaPyydä tarjous

Erikoisemmat välitila lasit


Persoonallinen ratkaisu keittiön välitilaan on ns. säretty välitilalasi, kuten sivun taustakuvassa. Lasit voidaan tehdä minkä tahansa värisenä ja valaistuna. Lasin min. paksuus 18mm

LED-valaistus

Kaikki keittiön välitilalasit, sekä lasin tausta, on valaistavissa LED-valoilla. Kauttamme saat jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvat erittäin laadukkaat led-valot.

Led valaistuksen värit saatavana:

- Kirkas, lämmin valkea, puhtaan valkea ja kylmä valkea.
- Sininen
- Punainen
- Vihreä
- Moniväri (varustetaan himmentimellä ja kaukoohjauksella)

Kirkkaista lasivaihtoehdoista keittiön välitilaan suosittelemme puhtaan valkoista, sillä valon värintoisto on siinä kaikista paras.