Ota yhteyttä
Kimmelux

Peilit

Valmistamme peilit mittatilaustyönä. Sävyvaihtoehtoja on kirkkaan peilin lisäksi useita mm. harmaa, pronssi, sininen ja vihreä. Tavallisen kiiltoreunahionnan lisäksi peileihin on mahdollista saada fasettihionta 10-30mm.

Peilin kiinnitysmahdollisuuksia on useita: peilin taakse liimattavat taustakiinnikkeet, J-listat, alumiinilistat, sekä puukehykset.

Valopeilit, joissa peilin tausta on hiekkapuhallettu ja valo tulee hiekkapuhalluksen läpi, ovat moderneja ja erittäinen suosittuja. Hiekkapuhalluksen koko ja kuviot tehdään aina yksilöllisesti.

Peilin tausta tai pinta voidaan hiekkapuhaltaa myös asiakkaan haluamalla kuviolla, piirroksen tai valokuvan mukaisesti.

Kiinnikkeet

J-lista
Peili voidaan kiinnittää ylä- ja alalaidasta alumiinisilla J-listoilla. Alapuolen lista kiinnitettään seinään halutulle korkeudella ja sen jälkeen merkataan peilin ylälaidan kohta. Yläpuolen J-lista kiinnitetään seinään ja liukureikien ansiosta lista voidaan painaa peilin ylälaidan reunaan, jolloin peili 'lukittuu' paikoilleen.

Lasikiinnike koukut
Suosittu kiinnitystapa on myös perinteiset Koukut joita tulee yleensä 4 kpl peiliä kohden.

Alumiiniprofiilikiinnitys
Peilin taustaan voidaan liimata alumiiniprofiilikehikko tai kiinnityslistat. Alumiiniprofiilissa on kiinnitystä varten kiinnikereiät, johon peili ripustetaan. Alumiiniprofiilin käytössä saavutetaan sama etu kuin liimauksessa - peilin etupuolelle ei jää kiinnikkeitä näkyviin.

Piilokiinnike
Peilin taustaan voidaan myös liimata kiinnityslätkät joista peili jää roikkumaan ruuvinkantojen varassa kuin taulu. Lätkien käytössä saavutetaan sama etu kuin liimauksessa - peilin etupuolelle ei jää kiinnikkeitä näkyviin.

Liimaus
Peilin liimaus suoraan taustaan on hyvä kiinnitystapa etenkin silloin, kun kalusteväli tai seinäsyvennys halutaan "täyttää" peilillä. Meiltä saat parhaan tiedon liiman soveltuvuudesta peilin liimaamiseen. Meiltä saat tarkoitukseen varmasti sopivan liiman ja liimausohjeet.


Puukehykset

Myymälässämme on esillä valikoimaa Larson Juhlin peilikehyksistä.

Katso mallit: www.larsonjuhl.fi

Pyydä tarjous

Suunnittele oma peilisi

Suunnittele oma peilisi ja tehdään yhdessä peilistä omistajansa näköinen. Suunnittelussa autamme mielellämme ja kerromme mitkä ovat valmistuksen tekniset rajoitukset. Piirrä, kirjoita tai kuvaa unelmiesi peili ja tuo se meille. Voidaan sanoa, että mielikuvitus on ainoa rajaava tekijä!