Ota yhteyttä
Kimmelux

Saunan lasiseinät ja ovet

Kimmelux-saunan lasiseinä luo modernin saunomiskokemuksen ja upean kylpylämäisen tunnelman joka saunaan. Sauna ja kylpyhuone yhdistyvät lasiseinällä yhtenäiseksi ja avaraksi tunnelmalliseksi tilaksi.

Valmistamme saunan lasiseinät karkaistusta turvalasista mittatilaustyönä.

Lasivaihtoehtoja on useita: Normaali kirkas lasi, rautavapaa erikoiskirkas lasi, sävylasit harmaana, pronssin värisenä, mustana, satiinilasina ja rautavapaana satiinilasina. Kiinteät lasit kiinnitetään laattapintoihin luonnonvärisillä tai kiiltävillä alumiinilistoilla, joita löytyy hyvä valikoima varastostamme. Ovien saranoina käytämme laadukkaita Roca:n keskittäviä ja säädettäviä lasista-seinään tai lasista-lasiinsaranoita. Saranat ovat joko kiiltävä kromi- tai satiinikromipintaisia. Valikoimaamme kuuluu myös muita saranoita.

Mittojen mukaan valmistetut lasiseinät räätälöidään aina kohteen mukaan ja myös normaalista poikkeavat ratkaisut ovat mahdollisia. Soita tai lähetä sähköpostia, autamme suunnittelussa ja hoidamme asennustyön.

Toimitamme myös karmillisia saunan ovia.

Höyrysaunanovet

Höyrysaunanovien valmistukseen käytetään 8 mm karkaistua turvalasia, jota on saatavana eri sävyisinä – pronssi, harmaa, sininen, vihreä, satiini sekä tavallinen kirkas. Karmit (53×27 mm) ovat kosteisiin tiloihin tarkoitettua anodoitua alumiinia. Tuote toimitetaan nuppivetimineen.

Karmilliset saunan ovet

Ovien karmin valmistuksessa käytetään liimapuuna mäntyä tai leppää. Lasina on 8 mm karkaistu turvalasi, jota on saatavissa eri sävyisinä – pronssi, harmaa, sininen, vihreä, satiini ja tavallinen kirkas. Oveen on mahdollista tilata kolme eri vedintä (normaali vedin, pitkä vedin, vaakasuora vedin). Ovien valmistuksessa käytetään laadukkaita Fiskarsin säädettäviä saranoita, joita on saatavissa kahdessa sävyssä (pronssi / hopeanharmaa). Lisäksi ovet on mahdollista varustaa säädettävillä rullalukoilla.

Saunan ovien kätisyyttä voidaan säätää vasen- ja oikeakätiseksi. Oveen sisältyvät myös peitetulpat ruuvin reikiä varten.

Höyrysaunaovien mitatKarmillisten saunanovien mitatPyydä tarjous