(013) 263 2200
Pamilonkatu 14 80100, Joensuu
ma-pe 07.30 - 16.00
Kimmelux

Yritysesittely

KEITÄ OLEMME

Olemme lasialan ammattiliike, joka valmistaa ja asentaa lasit aina meikkipeileistä rakennuslasituksiin, auton tuulilaseihin ja turva- sekä luodinsuojalaseihin.
Lyhyesti - jos se mitä tarvitset on lasia, saat sen Kimmeluxilta!

Rakentamisessa käytetään koko ajan enemmän ja enemmän lasia, eikä mikään ihme. Lasi on paitsi turvallinen, myös trendikäs elementti, joka taipuu moneen eri tarpeeseen. Se, että lasi on yhtä aikaa sekä turvallinen että käytännöllinen ei ole aivan yksinkertainen asia, vaan se vaatii vuosien kehittämistyötä ja äärimmäisen ammattitaitoiset tekijät.

Meillä Kimmeluxilla harjaantuneet lasialan ammattilaisemme valmistavat lasituotteet mittatilaustyönä ja asentavat ne paikalleen vuosikymmenten ammattitaidolla. Kimmeluxin turva- ja luodinsuojalasituotteet valmistetaan itse kehitetyllä, uniikilla valmistusmenetelmällä, mikä takaa sen, että meiltä hankittu lasi on taatusti turvallinen ja kestävä.

Oli kyseessä sitten iso tai pieni projekti, meille jokainen asiakas on tärkeä. Lasituotteiden ohella toinen kärkituotteemme onkin asiakaspalvelu - soita, niin me vastaamme ja autamme parhaamme mukaan. Mottomme onkin, että ei niin pientä lasia, ettei Kimmelux sitä hoida!

Yritysesittely
Ota yhteyttä